naar navigatie

Zeilvakanties in Turkije

NuZeilen heeft voor u een aantal bedrijven geselecteerd die zeilvakanties in Turkije aanbieden. Bekijk ook de rest van de site voor meer informatie over Turkije of zeilvakanties.

Aanbieders

Delfino Zeilvakanties

Delfino heeft een uitgebreid programma in zeilvakanties: Bareboat zeilen, flottielje zeilen, meezeilen, luxe zeiljachten huren en zeiltrainingen. Daarnaast regelen zij ook accommodaties, vluchten en transfers.

SailBest Zeilvakanties

SailBest is de Turkije specialist op het gebied van zeilvakanties, flottieljezeilen en bootverhuur. Zij hebben een eigen vloot in Marmaris en de goed onderhouden schepen varen onder de Nederlandse vlag.

Berend Botje

Berend Botje Yachting organiseert zeilvakanties en verhuurt zeilboten over de hele wereld.

Sunrise zeilen

Sunrise zeilen staat voor zeilplezier voor iedereen! Zij bieden flottieljezeilen, zeilvakanties en bootverhuur in Turkije, Griekenland en Kroatië. In Nederland biedt Sunrise zeilen zeilcursussen aan.

Amorgos

Amorgos is gespecialiseerd in zonnige zeilvakanties. Alleen, met een groep of met je hele gezin op vakantie in Griekenland, Turkije, Italië, Kroatië, de Caribbean of gewoon in Nederland. Aangesloten bij ANVR, SGR, CFR als CWO.

Wishful Sailing

Wishful sailing heeft een zeer uitgebreid aanbod van zeilvakanties, flottielje en bootverhuur in 42 landen.