naar navigatie

Zeilscholen in Nederland

NuZeilen heeft voor u een aantal bedrijven geselecteerd die zeilscholen in Nederland aanbieden. Bekijk ook de rest van de site voor meer informatie over Nederland of zeilschool.

Aanbieders

Krekt Sailing

Krekt Sailing is een zeilschool voor volwassenen. Zij bieden prive instructie, zeilles, flottieljetochten, singleweekenden en zeilvakanties.

Zeilschool Waypoint Amsterdam (RYA)

Waypoint Amsterdam is een RYA trainings centrum (zeezeilschool) gevestigd in Amsterdam, gespecialeerd in RYA zee zeilcursussen. Zij bieden de gehele range van de RYA (Royal Yachting Association) cursussen aan van Start Yachting tot RYA Yachtmaster.

Zeilschool Midden Nederland

Zeilschool Midden Nederland geeft zeilles aan volwassenen op de Loosdrechtse plassen en het IJselmeer. Zij bieden cursussen aan op de valk, kajuitjacht en platbodem. U kunt hier ook terecht voor een bedrijfsuitje of het huren van een sloep.

Zeezeilschool Scheveningen

Zeezeilschool Scheveningen biedt zeilcurssussen op zee in theorie en prakrijk. Van een dagtocht tot een wedstrijd naar Noorwegen.

Zeilschool Demarage

Demarage Zeil Centrum is een professionele CWO en HISWA erkende zeilschool waar u ook terecht kunt voor het huren van goed uitgeruste kajuitzeiljachten en cursussen voor bijvoorbeeld vaarbewijs en marifoon certificaat. Tevens verzorgen zij sportieve zeilvakanties in Nederland en Griekenland.