naar navigatie

Bootverhuur in Nederland

NuZeilen heeft voor u een aantal bedrijven geselecteerd die bootverhuur in Nederland aanbieden. Bekijk ook de rest van de site voor meer informatie over Nederland of bootverhuur.

Aanbieders

Zeilbotenverhuur Windkracht 5

De nieuwe Bavaria zeiljachten liggen in de Compagnieshaven direct aan het IJsselmeer.

Delfino Zeilvakanties

Delfino heeft een uitgebreid programma in zeilvakanties: Bareboat zeilen, flottielje zeilen, meezeilen, luxe zeiljachten huren en zeiltrainingen. Daarnaast regelen zij ook accommodaties, vluchten en transfers.

JFT Watersport

JFT Watersport verhuurt sloepen, polyvalken, open zeilboten en kajuitjachten vanuit een eigen jachthaven in Sneek.

Sail ala Carte

Meezeilen vanuit Marina Port Zélande. Maak zelf de keuze actief zeilen of juist uitrusten op het brede dek. De mooiste meren bevaren. Of juist het avontuur zoeken en kies je voor meezeilen op zee. Hoe je ook wilt zeilen, bij Sail àla Carte kan het. Van een dagje zeilen tot een volledige zeilvakantie. Alleen, met z’n tweeën of met een hele groep.

Zeiljachthuren.nl

Bij zeiljachthuren.nl kan je online een zeilboot huren. De beschikbaarheid en prijs is direct te zien en alle zeiljachten die je ziet kan je ook gelijk huren. Zij werken met meer dan 200 internationale verhuurders, daardoor is het aanbod zeer groot en dekt de hele wereld, van het IJsselmeer tot de Caribbean.

Boek nu en krijg een dag gratis instructie op het IJsselmeer

Zeilschool Demarage

Demarage Zeil Centrum is een professionele CWO en HISWA erkende zeilschool waar u ook terecht kunt voor het huren van goed uitgeruste kajuitzeiljachten en cursussen voor bijvoorbeeld vaarbewijs en marifoon certificaat. Tevens verzorgen zij sportieve zeilvakanties in Nederland en Griekenland.

Berend Botje

Berend Botje Yachting organiseert zeilvakanties en verhuurt zeilboten over de hele wereld.

Tip Top Sailing

Tip Top Sailing biedt een scala aan zeilvakanties. Of het nu gaat om zeilen op vakantie in Griekenland, een flottielje zeil vakantie in Kroatië, een bootvakantie in Nederland, het leren zeilen, op vakantie met een zeiljacht of een zeilboot huren in Zeeland, Corfu of Lefkas.

Amorgos

Amorgos is gespecialiseerd in zonnige zeilvakanties. Alleen, met een groep of met je hele gezin op vakantie in Griekenland, Turkije, Italië, Kroatië, de Caribbean of gewoon in Nederland. Aangesloten bij ANVR, SGR, CFR als CWO.