naar navigatie

Zeilvakanties in Griekenland

NuZeilen heeft voor u een aantal bedrijven geselecteerd die zeilvakanties in Griekenland aanbieden. Bekijk ook de rest van de site voor meer informatie over Griekenland of zeilvakanties.

Aanbieders

Delfino Zeilvakanties

Delfino heeft een uitgebreid programma in zeilvakanties: Bareboat zeilen, flottielje zeilen, meezeilen, luxe zeiljachten huren en zeiltrainingen. Daarnaast regelen zij ook accommodaties, vluchten en transfers.

Sunny Sailing

Sunny Sailing heeft heeft een eigen vloot van moderne zeiljachten in Griekenland. Hierop bieden zij flottielje zeilen, meezeilen en bootverhuur met of zonder schipper.

Wildwind

Het zeilcentrum van Wildwind lig aan Vassiliki bay, een natuurlijke baai op het Griekse eiland Lefkas met perfecte zeilomstandigheden: veel wind en vlak water. Ze hebben een uitgebreide vloot van catamarans, open zeilboten en surfplanken.

Berend Botje

Berend Botje Yachting organiseert zeilvakanties en verhuurt zeilboten over de hele wereld.

Sunrise zeilen

Sunrise zeilen staat voor zeilplezier voor iedereen! Zij bieden flottieljezeilen, zeilvakanties en bootverhuur in Turkije, Griekenland en Kroatië. In Nederland biedt Sunrise zeilen zeilcursussen aan.

Tip Top Sailing

Tip Top Sailing biedt een scala aan zeilvakanties. Of het nu gaat om zeilen op vakantie in Griekenland, een flottielje zeil vakantie in Kroatië, een bootvakantie in Nederland, het leren zeilen, op vakantie met een zeiljacht of een zeilboot huren in Zeeland, Corfu of Lefkas.

Amorgos

Amorgos is gespecialiseerd in zonnige zeilvakanties. Alleen, met een groep of met je hele gezin op vakantie in Griekenland, Turkije, Italië, Kroatië, de Caribbean of gewoon in Nederland. Aangesloten bij ANVR, SGR, CFR als CWO.

Wishful Sailing

Wishful sailing heeft een zeer uitgebreid aanbod van zeilvakanties, flottielje en bootverhuur in 42 landen.