naar navigatie

Flottielje zeilen in Griekenland

NuZeilen heeft voor u een aantal bedrijven geselecteerd die flottielje zeilen in Griekenland aanbieden. Bekijk ook de rest van de site voor meer informatie over Griekenland of flottielje zeilen.

Aanbieders

Sunny Sailing

Sunny Sailing heeft heeft een eigen vloot van moderne zeiljachten in Griekenland. Hierop bieden zij flottielje zeilen, meezeilen en bootverhuur met of zonder schipper.

Berend Botje

Berend Botje Yachting organiseert zeilvakanties en verhuurt zeilboten over de hele wereld.

Sunrise zeilen

Sunrise zeilen staat voor zeilplezier voor iedereen! Zij bieden flottieljezeilen, zeilvakanties en bootverhuur in Turkije, Griekenland en Kroatië. In Nederland biedt Sunrise zeilen zeilcursussen aan.

Tip Top Sailing

Tip Top Sailing biedt een scala aan zeilvakanties. Of het nu gaat om zeilen op vakantie in Griekenland, een flottielje zeil vakantie in Kroatië, een bootvakantie in Nederland, het leren zeilen, op vakantie met een zeiljacht of een zeilboot huren in Zeeland, Corfu of Lefkas.

Amorgos

Amorgos is gespecialiseerd in zonnige zeilvakanties. Alleen, met een groep of met je hele gezin op vakantie in Griekenland, Turkije, Italië, Kroatië, de Caribbean of gewoon in Nederland. Aangesloten bij ANVR, SGR, CFR als CWO.

Wishful Sailing

Wishful sailing heeft een zeer uitgebreid aanbod van zeilvakanties, flottielje en bootverhuur in 42 landen.