naar navigatie

Boot huren in Griekenland

NuZeilen heeft voor u een aantal bedrijven geselecteerd die boot huren in Griekenland aanbieden. Bekijk ook de rest van de site voor meer informatie over Griekenland of bootverhuur.

Aanbieders

Delfino Zeilvakanties

Delfino heeft een uitgebreid programma in zeilvakanties: Bareboat zeilen, flottielje zeilen, meezeilen, luxe zeiljachten huren en zeiltrainingen. Daarnaast regelen zij ook accommodaties, vluchten en transfers.

Sunny Sailing

Sunny Sailing heeft heeft een eigen vloot van moderne zeiljachten in Griekenland. Hierop bieden zij flottielje zeilen, meezeilen en bootverhuur met of zonder schipper.

Zeiljachthuren.nl

Bij zeiljachthuren.nl kan je online een zeilboot huren. De beschikbaarheid en prijs is direct te zien en alle zeiljachten die je ziet kan je ook gelijk huren. Zij werken met meer dan 200 internationale verhuurders, daardoor is het aanbod zeer groot en dekt de hele wereld, van het IJsselmeer tot de Caribbean.

Boek nu en krijg een dag gratis instructie op het IJsselmeer

Zeilschool Demarage

Demarage Zeil Centrum is een professionele CWO en HISWA erkende zeilschool waar u ook terecht kunt voor het huren van goed uitgeruste kajuitzeiljachten en cursussen voor bijvoorbeeld vaarbewijs en marifoon certificaat. Tevens verzorgen zij sportieve zeilvakanties in Nederland en Griekenland.

Berend Botje

Berend Botje Yachting organiseert zeilvakanties en verhuurt zeilboten over de hele wereld.

Sunrise zeilen

Sunrise zeilen staat voor zeilplezier voor iedereen! Zij bieden flottieljezeilen, zeilvakanties en bootverhuur in Turkije, Griekenland en Kroatië. In Nederland biedt Sunrise zeilen zeilcursussen aan.

Tip Top Sailing

Tip Top Sailing biedt een scala aan zeilvakanties. Of het nu gaat om zeilen op vakantie in Griekenland, een flottielje zeil vakantie in Kroatië, een bootvakantie in Nederland, het leren zeilen, op vakantie met een zeiljacht of een zeilboot huren in Zeeland, Corfu of Lefkas.

Amorgos

Amorgos is gespecialiseerd in zonnige zeilvakanties. Alleen, met een groep of met je hele gezin op vakantie in Griekenland, Turkije, Italië, Kroatië, de Caribbean of gewoon in Nederland. Aangesloten bij ANVR, SGR, CFR als CWO.

Wishful Sailing

Wishful sailing heeft een zeer uitgebreid aanbod van zeilvakanties, flottielje en bootverhuur in 42 landen.